mandag 7. desember 2009

Havreflarn i boks

Hos meg har dagen gått til baby og bakst. Veldig deilig. Jeg har bakt havreflarn, noe som er superlett og raskt. Og godt.

Mormor laget alltid det så disse sprø kakene minner meg så utrolig om henne. Derfor kommer havreflarn til å bli fast julebakst hos meg.

Jeg har lagt kakene en boks jeg fikk etter farmoren min. Enkel og sølvfarget. Fin. Fant en lik (men mindre) på en bruktbutikk for litt siden - morsomt. Den havner nok på bloggen etter hvert den også.
Ha en fin mandag!!!

5 kommentarer:

 1. Havreflarn er så godt!
  kan jeg få oppskriften din?
  De såg veldig gode ut! Pene var de også.. Og veldig sjarmerende boks. Smisk smisk! =) =)
  Madeleine

  SvarSlett
 2. Havreflarn har jeg også så gode minner om. Mammaminner - og spesielt gode ettersom hun er en engel nå. Hun brukte å "krumme" de. Så når vi kom hjem fra skolen, hang et kosteskaft i horsontalen på kjøkkenet når hun holdt på med havreflarnbakst. Hun la havreflarnene på skaftet mens de var lunkne - og så formet de seg etter skaftet. Bøyde havreflarn ;). Vet ikke hvor hun hadde fått det fra ;). Deilig karamellsmak.

  SvarSlett
 3. Disse såg kjempegode ut. Kos deg i julestria ! Klem Simmas Hus

  SvarSlett
 4. Nam, nam. Takk for godt tips i bloggen vår forresten.

  SvarSlett
 5. Mamma lager også bøyde havareflarn! Jeg er ikke så avansert... men havreflarn er faktisk en av mine favoritter. Ha en flott adventstid videre :)

  SvarSlett