torsdag 14. januar 2010

Jeg pusser skap

I går kveld skrapet jeg lakk av 50-kroners skapet.

Mens frøkna sov i stad fant jeg frem sandpapiret (og tekoppen, mmm) og pusset det ned. Ikke helt ferdig, men jeg nærmer meg.

Ser ut som om vi skal male gangen neste helg, så da får skapet et sted å henge også. Herlig. Der blir nok veggene hvite, mens dette blir svart med mye glans i.

4 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se ferdig resultat!
  Du har iallefall et veldig bra utgangspunkt i det fine skapet :)
  God helg!
  Madeleine

  SvarSlett
 2. Så fint skap du har funnet deg !
  Dette blir nok nydelig med litt maling også.
  Så spennende ,gleder meg til å se;)

  Fortsatt god helg !

  Klem fra Monja

  SvarSlett
 3. Åh, det blir nok superfint! :)
  -og eg blir litt misunneleg av å høyre om marknaden i Birkelunden...sukk! Budde rett ved for nokre år sidan, men no er det rekkehus i Trondheim som er tingen..hihi! Saknar likevel stemninga og mulighetene på Grünerløkka.
  Kos deg med veslejenta og prosjekta dine!

  SvarSlett
 4. Sitter og venter spent på boktips fra en som har studert litteratur! :)Jeg elsker bøker, men lesingen år litt i rykk og napp. Nå kjenner jeg at jeg er inne i en leseperiode, men har ingn bøker.. Har planer om å kjøpe de siste fra Ragde og Wassmo, men bor 45 minutter unna nærmeste bokhandel, og da jeg var der forrige uke hadde de varetelling.. Hurra for Haugen bok! =)
  Jeg er veeeldig glad i Ragde og Elstad, samt noe av Ken Follett ("stormenes tid" og "i all evighet") Ellers er Ambjørnsen også en favoritt.. Men er åpen for nye bekjentskaper!
  Elsket "Øya", men mislikte "hjemkomsten".... Der har du meg!
  Dersom du er utolmodig på håndarbeidfronten, er symaskin tingen! Man kan sy et plagg på et par timer! Og det er faktisk ikke vanskelig..
  Hekling er også mye kjappere enn strikking. En slik lapp til lappeteppet mitt tar ca 45 min. Og det er jo greit :)
  Ha en super uke!
  Klem, Madeleine

  SvarSlett