torsdag 9. september 2010

Rammet av strikkedilla

Jeg har fått litt strikkedilla. Jeg er ikke spesielt god, og strikker foreløpig bare frem og tilbake. Men for første gang har jeg lagt opp selv, og det gikk jammen bra. Tidligere er det mamma som har gjort det, men heretter skal jeg klare det selv. Nå strikker jeg skjerf i alpakkaull - deilig. Bruker pinne åtte, så det går fort. Men det røyter, så det spørs om jeg ikke må finne en vinterjakke som ikke er svart med mindre jeg vil se ut som en kanin i vinter.

I vinter/vår strikket jeg dette babyteppet til ei venninne som fikk barn i sommer. Naturbeigemerinoull fra Nøstebarn. Heklekanten rundt er det min kjære mamma som har laget.

Og etterpå strikket jeg babyteppe til meg selv. Har termin med jente nummer to om fem uker, og hun skal bli tullet inn i dette teppet. Silkeullgarn fra Nøstebarn med heklekant signert mamma.


Holder på med en lue fra Nøstebarnboken med merinoullgarnet fra det første babyteppet også, men det ligger hjemme hos mamma og pappa. Når det er snakk om å følge oppskrift trenger jeg assistanse :) I mens skal strikke ferdig skjerfet - det kan bli godt å ha til trilleturer senere i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar